Maak kennis

Kaarten bestellen

Meer informatie over het feest, de muziek, het coronatoegangsbewijs of andere praktische informatie? Lees hier alle informatie! Direct een kaart / kaarten bestellen? Scroll naar beneden, lees de informatie en bestel.

250 EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR

Update van 12 oktober 2021:
Goed nieuws! We mogen nog eens 250 extra personen toelaten op het oktoberfest! Vanaf vrijdag 15 oktober om 19:00 uur zijn ze beschikbaar op deze pagina.

LET OP: De eerste serie kaarten (750 stuks) was binnen no-time uitverkocht, wees er dus snel bij want dit zijn écht de laatste kaarten. OP = OP

Hoe gaat de verkoop van de kaarten in zijn werk?

De verkoop en afhandeling van de tickets verloopt via het ticketsysteem ‘eventix’. Zodra de kaarten beschikbaar zijn kun je die onderaan deze pagina bestellen.

Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je de tickets, alle benodigde informatie en het programma in je mail. Heb je geen mail ontvangen? Check dan even de map ‘ongewenste mail’. Voor vragen kun je uiteraard gerust contact met ons opnemen.

We zien jullie graag op 23 oktober! De inloop is vanaf 19:15 uur en de eindtijd is 0:00 uur. Om 19:30 uur gaan we los met het ‘Happy half uur’, kom dus zeker niet te laat!

Goed om te weten: alle 8-persoonsbiertafel zijn reeds uitverkocht.


Oktoberfest Stiens | 23-10-2021