Get Healthy, Get Energiek!

Maak kennis

Het Oktoberfest Stiens in het kort

Welkom op hét ‘volksfest’ van Stiens

Zaterdag 26 oktober 2019 
Inloop om 19:15 uur. Start Happy half uur om 19:30 uur.

Wie het hoogtepunt van de Duitse biercultuur een keer van dichtbij wil meemaken hoeft óók dit jaar zeker niet naar onze oosterburen af te reizen. Op zaterdag 26 oktober staat Stiens wederom in het teken van Oktoberfest!

Op het kaatsveld aan de Uniawei komt een grote tent te staan, waar Orkest Butterfly & DJ Quickfinger vanaf 19:30 uur een breed scala aan muziekstijlen voorbij laten komen. Uiteraard zal de ‘polka’ en herkenbare ‘schlagermuziek’ niet ontbreken! Om de gezellige Oktoberfestsfeer helemaal compleet te maken worden er bratwursten geserveerd, drink je bier uit pullen en wordt de feesttent in stijl versiert. Haal dus die lederhose en dirndl jurkjes maar uit de kast.. Jetzt gehts los! Let op: Het Oktoberfest is 18+.

De voorverkoop gaat snel, dus wees er snel bij voor losse kaarten of (8-persoons) biertafels. Op de avond zelf kun je aan de deur, zolang de voorraad strekt, nog losse entreekaarten kopen.. maar let op: VOL = VOL. Wil je deze gezellige avond dus zeker niet missen? Bestel dan hier alvast je kaarten in de voorverkoop. Goed om te weten: het Oktoberfest is 18+.

Wir sehen uns auf dem Oktoberfest Stiens!

De organisatie van het Oktoberfest Stiens

Nadat de succesvolle organisatoren van het Oktoberfest Stiens kenbaar maakten met ‘pensioen’ te gaan, leek het er heel even op dat er een einde zou komen aan hét volksfest van Stiens. Niets is echter minder waar, ook in 2019 komt er een Oktoberfest Stiens!

Na een aantal succesvolle jaren, hebben Jaring Hiemstra en Piebe Dijkstra (oprichters van het Oktoberfest Stiens) het stokje overgedragen aan de vier Stienser vrienden Hielke Felkers, Harm Bijland, Almer Hietkamp en Teun van der Zee. “Wij willen het Oktoberfest de komende jaren voortzetten met dezelfde gedachte: een gezellige avond met dorps karakter waar iedereen welkom is! De opzet blijft in grote lijnen hetzelfde, maar uiteraard zullen we jullie ook gaan verrassen met nieuwe elementen. Zo kunnen we alvast verklappen dat er dit jaar een Happy half uur is van 19:30 – 20:00 uur”.

Almer Hietkamp

Hielke Felkers

Harm Bijland

Teun van der Zee

Oktoberfest Stiens | 26-10-2019