Maak kennis

Het Oktoberfest Stiens in het kort

Jetzt geht’s wieder los – Oktoberfest definitief!
We hebben er een jaartje extra op moeten wachten maar nu is het dan zo ver, op zaterdagavond 23 oktober is er weer een echt Volksfest in Stiens. De organisatie werkt op volle kracht om het feest compleet te maken. Wunderbar!

De ijzersterke formule is gelijk aan de vorige edities; een gezellige avond met dorps karakter waar iedereen welkom is! Compleet met muziek, braadworst en bierpullen. De feesttent komt weer op het kaatsveld aan de Uniawei. Kortom, hét hoogtepunt van de Duitse biercultuur waar je gewoon lekker op de fiets naartoe kunt. Vanaf 19:30 uur gaat de muziek (De band FLAME én een DJ) los, de Duitse Polka en bekende Schlagerhits zullen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wees op tijd binnen want van 19:30 – 20:00 uur starten we met het Happy half hour!

Om jouw Oktoberfest helemaal compleet te maken worden er Bratwursten geserveerd, drink je bier uit knotsen van pullen en is de versierde feesttent voor even het mooiste stukje Duitsland van Nederland. Haal die lederhose en dirndl jurkjes dus maar uit de kast want Jetzt geht’s los! Goed om te weten; het Oktoberfest is 18+ en de organisatie controleert bij de entree op je legitimatie en een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.

De voorverkoop start op vrijdag 1 oktober om 19:00 uur via www.oktoberfeststiens.nl. Bestel hier dus snel je losse kaarten of 8-persoons biertafels. Er is plaats voor 750 personen en als de signalen kloppen zal het hard gaan met de verkoop. Op de avond zelf kun je aan de deur – indien nog beschikbaar – losse entreekaarten kopen. Maar let op VOL is ook écht VOL.

Wir sehen uns auf dem Oktoberfest Stiens!

Praktische informatie op een rijte:

  • De kaartverkoop begint op vrijdag 1 oktober om 19:00 uur. De kaarten zijn online te bestellen op onze website (op de pagina ‘kaarten bestellen‘)
  • Aanvangstijd 19:30 uur, sluitingstijd 00:00 uur.
  • Happy half hour van 19:30 tot 20:00 uur.
  • Maximum capaciteit van 750 personen.
  • Coronacheck app met vaccinatiebewijs of negatief testbewijs verplicht. Dit uiteraard in combinatie met het tonen van je legitimatiebewijs.
  • Muntprijs € 2,50
  • Muziek van de band FLAME + DJ
  • Het is mogelijk om zowel losse tickets als 8 persoons biertafels te bestellen met verschillende munt pakketten. De kaartverkoop op onze website start op vrijdag 1 oktober om 19:00 uur.
  • We verwachten veel belangstelling en adviseren je dan ook om tijdig kaarten te bestellen. Door de landelijke regelgeving kunnen we niet meer dan 750 personen ontvangen. VOL is dus echt VOL.
  • Bekijk hier alle huisregels.

Blijf de komende tijd onze website en Facebook pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws.

De organisatie

Almer Hietkamp

Hielke Felkers

Harm Bijland

Teun van der Zee

Oktoberfest Stiens | 23-10-2021