Maak kennis

Oktoberfest 2023 gaat door!

woensdag 13 september 2023

Jetzt geht’s wieder los – Oktoberfest definitief!
We hebben er een jaartje extra op moeten wachten maar… zaterdag 14 oktober is er weer een echt Volksfest in Stiens! De organisatie is heel druk met alle voorbereidingen. Wunderbar!

De ijzersterke formule is gelijk aan de vorige edities; een gezellige avond met dorps karakter waar iedereen welkom is! Compleet met muziek, braadworst en bierpullen. Het grote verschil met de voorgaande jaren is de locatie, dit jaar zal het Oktoberfest Stiens voor het eerst plaatsvinden in de sporthal van It Gryn. Vanaf 19:30 uur gaat de muziek (De band genaamd Exposure én een DJ) los, de Duitse Polka en bekende Schlagerhits zullen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wees op tijd binnen want van 19:30 – 20:00 uur starten we met het Happy half hour!

Om jouw Oktoberfest helemaal compleet te maken worden er Bratwursten geserveerd, drink je bier uit knotsen van pullen en is de versierde sporthal voor even het mooiste stukje Duitsland van Nederland. Haal die lederhose en dirndl jurkjes dus maar uit de kast want Jetzt geht’s los! Goed om te weten; het Oktoberfest is 18+ en de organisatie controleert bij de entree op je legitimatie.

De voorverkoop via onze website gaat vrijdag 29 september om 19:00 uur van start. Op de avond zelf kun je aan de deur – indien nog beschikbaar – losse entreekaarten kopen. Maar let op VOL is ook écht VOL.

Wir sehen uns auf dem Oktoberfest Stiens!

Praktische informatie op een rijte:

  • De online kaartverkoop start op vrijdag 29 september om 19:00 uur. Blijf de website en onze social media kanalen in de gaten houden voor meer informatie.
  • Aanvangstijd 19:30 uur, sluitingstijd 00:30 uur.
  • Happy half hour van 19:30 tot 20:00 uur.
  • Het is mogelijk om zowel losse tickets als 8 persoons biertafels te bestellen met verschillende munt pakketten. De voorverkoop start binnenkort.
  • We verwachten veel belangstelling en adviseren je dan ook om tijdig kaarten te bestellen. VOL = VOL.
  • Bekijk hier alle huisregels.

Blijf de komende tijd onze website en Facebook pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Oktoberfest Stiens | 14-10-2023